O nama
O firmi
"TEL-KABL" je osnovan 27.05.2005.godine. Naša misija je isporuka kvalitetnih i pouzdanih proizvoda po konkurentnim cenama.Kompanija proizvodi telekomunikacione, energetske fleksibilne i instalacione provodnike i kablove sa provodnikom od bakra kao i kontrolno-instrumentalne kablove za prenos podataka, koristeći najsavremenija rešenja iz ove oblasti.
Opremljena mašinama i opremom renomiranih svetskih proizvođača kao što su Maillefer, Erocarb, Gauder, Motan i upravljačkom elektronikom od proizvođača kao što su Siemens, Allan Braedly i Omron. Kompanija trenutno uključuje u svom proizvodnom programu telekomunikacione, instalacione, kontrolne, fleksibilne provodnike i kablove, kao i proizvodnju bezhalogenih instalacionih telekomunikacionih i tešgorivih kablova. Pored toga sarađujemo sa poznatim svetskim proizvođačima sirovina neophodnih za proizvodnju, kao što su Grand D Group, Sarkuysan, Novacke Chemicke Zavody, Effegidi International, Melos, Borealis Group.
"TEL-KABL" je u potpunosti posvećen kvalitetu u svakom aspektu proizvodnje preko ulazne kontrole sirovina, međufazne i završne kontrole koja obezbeđuje otpremu kvalitetnog gotovog proizvoda našim kupcima. Što je i potvrđeno 2007 godine uvođenjem internacionalnog kvaliteta sistema upravljanja kvalitetom prema standardu 9001, kada je dobijen sertifikat renomirane engleske sertifikacione institucije DAS UKAS.
Kablovi se u potpunosti proizvode u skladu sa priznatim domaćim i svetskim standardima kao što su: JUS, VDE, DIN.
"TEL-KABL" stalno radi na unapređenju svog poslovanja, na edukaciji i obuci svojih zaposlenih, kao i na odgovornom ponašanju prema životnoj sredini i društvu u celini, i time obezbeđujući vrhunski kvalitet na zadovoljstvo korisnika naših proizvoda.
Reč direktora
TEL-KABL DOO je mlada firma, koja je osnovana 2005 god. vizijom osnivača da na domaće i tržište u okruženju ponudi provodnike i kablove po najpovoljnijim uslovima, uz zadovoljavanje najstrožijih domaćih i evropskih standarda kvaliteta.
Za nepunih šest godina svoga angažovanja na ispunjenju svih zahteva kupaca, i u zahtevnim uslovima poslovanja na tržištu kablova, mladi tim posvećenih ljudi je uspeo da na tom istom tržištu ostvari prepoznatljivost i dobru saradnju sa svim svojim poslovnim partnerima.
Kvalitetan proizvod, brz odgovor na zahteve partnera, briga o svim zaposlenima i o prirodnoj okolini kao i stalno unapređivanje procesa proizvodnje i širenje asortimana, glavne su okosnice na kojima gradimo uspeh na domaćem i tržištu u okruženju.
Ova Internet prezentacija je još jedan u nizu napora da se dodatno izađe u susret zahtevima kupaca i poslovnih partnera, da im omogući brži pristup relevantnim informacijama i da racionalnije i blagovremeno dobiju sve neophodne odgovore na moguća pitanja i eventualne nedoumice. Zato ova prezentacija pred Vama nije samo katalog u elektronskom obliku, već još jedno sredstvo da ostvarimo još bolju saradnju.
U nadi da će tako i biti, očekujemo sve Vaše sugestije kako bi ovaj projekat u potpunosti ispunio naša zajednička očekivanja kako je i navedeno u našem sloganu, a to je „BUDITE POVEZANI“.
MISIJA
Odgovornim ponašanjem unaprediti kvalitet života i bezbednost celokupne zajednice proizvodima najvišeg kvaliteta, primenom najsavremenijih tehnologija i uz stalnu brigu o interesima kupaca i zaposlenih, poštujući ekološke i standarde kvaliteta.